Welkom bij I-Components.com

Nederland
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Copal Electronics

Copal Electronics
Copal Electronics - Copal Electronics, opgericht in 1967 en een dochteronderneming van Nidec Corporation, is een wereldwijde leverancier voor de markten voor telecommunicatie, computer, industrie, medische apparatuur en halfgeleiderapparatuur. Producten die voor deze markten worden ontworpen en geproduceerd, omvatten trimmer- en precisiepotentiometers, schakelaars, optische encoders en DC-ventilatoren. Copal heeft ook haar 'nieuwe productontwikkelingsactiviteiten uitgebreid naar gebieden zoals siliciumdruksensoren, polygoonlaserscanners, DC turbo-ventilatoren en thermische variabele verzwakkers.
Als onderdeel van Copal's strategie om de markt te voorzien van een van de grootste portefeuilles van industriële switchproducten van één leverancier, voltooide Copal Electronics de overname van de Fujisoku Corporation eind 2007. Deze acquisitie voegde een paneelgemonteerde schakelaar, tuimelschakelaar, hendel, drukknop en trigger schakelt over naar een uitgebreid assortiment producten op bordniveau die al door Copal zijn vervaardigd. Switch productontwikkeling is een focus van de gecombineerde productgroep om te voldoen aan de marktvereisten voor standaard en aangepaste schakeloplossingen.
Copal Electronics onderhoudt wereldwijde klantenondersteuning door regionale product- en klantenservicekantoren in Duitsland, China, Japan, Singapore, Korea en de VS. Productiefaciliteiten voor meerdere producten zijn gevestigd in Japan, China en Vietnam.

product categorie

Sensors, Transducers
Switches
RF/IF and RFID
Transformers
Test and Measurement
Potentiometers, Variable Resistors
Optoelectronics
Motors, Solenoids, Driver Boards/Modules
Fans, Thermal Management
Development Boards, Kits, Programmers
Crystals, Oscillators, Resonators
‹‹123456789101112131415››