Welkom bij I-Components.com

Nederland
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

EasyBraid Co.

EasyBraid Co.
EasyBraid Co. - Opgericht in 1989 heeft EasyBraid Co. brede bekendheid gekregen als leverancier en producent van benodigdheden en apparatuur die wordt gebruikt in de PCB-assemblage-industrie. De bedrijfsvisie is vanaf het begin een inspiratie geweest-Een vast streven naar uitmuntendheid met een wereldwijd perspectief en een oog voor de toekomst. Het leveren van kwaliteit, service en waarde aan elk van onze klanten is net zo belangrijk als het leveren van nieuwe en innovatieve producten aan onze wereldwijde markt. We streven ernaar om een ​​complete oplossing te bieden voor kwaliteitsinspectie en reparatie / herbewerkingsbehoeften door goed opgeleide technici voor veldtoepassingen te bieden en gebruik te maken van de verkoopondersteuning van meer dan 200 vertegenwoordigers en distributeurs in de Verenigde Staten en in 20 extra landen verspreid over zes continenten.
Omdat producten, verpakkingen en technologieën voortdurend veranderen, zijn hoogwaardige en consistente prestaties essentieel. Door productie in overeenstemming met de ISO9002-normen en door onze strikte naleving van Statistical Process Control (SPC), kan EasyBraid Co. u verzekeren van het hoogste kwaliteitsproduct en de consistentie van die kwaliteit garanderen.

product categorie

Sensors, Transducers
Resistors
Connectors, Interconnects
Tools
Test and Measurement
Static Control, ESD, Clean Room Products
Soldering, Desoldering, Rework Products
Optoelectronics
Optical Inspection Equipment
Inductors, Coils, Chokes
Filters
Cables, Wires - Management
‹‹123456789101112131415››