Welkom bij I-Components.com

Nederland
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

General Cable

General Cable
General Cable - General Cable is Noord-Amerika's grootste productie van draad en kabel. General Cable is al meer dan 170 jaar marktleider. Hun draad- en kabelproducten helpen technologieën aansturen bij het bouwen, onderhouden en bevorderen van de kracht- en informatiestructuren die onze wereld verbinden. Ze bedienen klanten in elk belangrijk marktkanaal, inclusief energie, constructie, industrie, specialiteit en communicatie. General Cable is actief in Noord- en Zuid-Amerika en Europa met productiefaciliteiten en technische faciliteiten in deze regio's.
De elektronische kabels van het merk Carol® van General Cables voldoen aan bijna elke specificatie voor elektronica-, elektrische, instrumentatie- en besturingstoepassingen. De elektronische kabels zijn onder meer een aansluitkabel, meeraderige en gepaarde kabels en coaxkabels. Hun speciale lijn van Exzel®-kabel biedt superieure flexibiliteit en prestaties in industriële machinetoepassingen waar sterk geautomatiseerde processen zich blijven uitbreiden. De draagbare snoerproducten van Carolimer van General Cables bieden draagbare kracht en ondersteunen industriële automatiseringstoepassingen met onze superieur presterende rubberen koorden. Met een Carol Brand-kabel kunt u met vertrouwen de juiste kabels voor de ontwerptoepassing opgeven.

product categorie

Connectors, Interconnects
Circuit Protection
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Line Protection, Distribution, Backups
Industrial Controls
Cables, Wires
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››