Welkom bij I-Components.com

Nederland
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

LAPIS Semiconductor

LAPIS Semiconductor
LAPIS Semiconductor - ROHM werd opgericht in Kyoto, Japan, in 1958. ROHM ontwerpt en produceert halfgeleiders, geïntegreerde schakelingen en andere elektronische componenten. Deze componenten vinden een thuis in de dynamische en immer groeiende markt voor draadloze, computer-, automobiel- en consumentenelektronica. Sommige van de meest innovatieve apparaten en apparaten gebruiken ROHM-producten.
ROHM's aanwezigheid op de Noord-Amerikaanse markt blijft groeien met een logistiek hoofdkantoor in San Diego, Californië, een ontwerpcentrum in San Jose, Californië, een QA-centrum in Novi, Michigan, een verkoopkantoor in Guadalajara, Mexico en een verkoopnetwerk dat dekking biedt marketing, verkoop en technische ondersteuning voor de Noord- en Zuid-Amerikaanse klanten van Canada tot Brazilië. Naast een direct verkoopteam, geniet ROHM van de medewerking van verschillende verkoopvertegenwoordigers en toonaangevende elektronicadistributeurs.
Al meer dan veertig jaar blijft ROHM gefocust op de fundamentele filosofie van maatwerk. Het bedrijf heeft nauw samengewerkt met apparatuurfabrikanten om apparatuur van de volgende generatie te ontwikkelen en de door deze inspanningen verworven technologie te gebruiken om systeemoplossingen voor te stellen aan zijn klanten en hen voortdurend van hoge toegevoegde waarde te voorzien.
Het merendeel van de ROHM-productieapparatuur is in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor heeft ROHM de mogelijkheid om onmiddellijk te reageren op veranderende marktbehoeften. De omvang van ROHM-producten is het resultaat van innovaties en het vermogen zich aan te passen aan de marktvraag. OEM's voor de automobiel-, telecommunicatie-, computer- en consumentenmarkt behoren tot de leidende eindgebruikers van ROHM-producten.

product categorie

Geïntegreerde schakelingen (IC's)
Sensoren, Transducers
condensatoren
Discrete Semiconductor Products
RF / IF en RFID
weerstanden
isolatoren
Circuit Protection
Power Supplies - Extern / Intern (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Optoelectronics
Optische Inspectieapparatuur
kits
Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs
‹‹123456789101112131415››