Welkom bij I-Components.com

Nederland
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Panduit

Panduit
Panduit - Het leveren van innovatieve oplossingen voor meer dan 55 jaar.
Panduit is ontstaan ​​uit innovatie. In 1955 lanceerden we ons eerste product, Panduct Wiring Duct, een nieuwe uitvinding die op een unieke manier de bedrading van het controlepaneel organiseerde en nieuwe draden snel en netjes kon toevoegen. Sinds die tijd heeft Panduit duizenden probleemoplossende nieuwe producten geïntroduceerd en bleef het zich inzetten voor innovatieve oplossingen voor elektrische en netwerkinfrastructuur.
Tegenwoordig zien klanten Panduit als een vertrouwde adviseur die met hen samenwerkt om hun meest kritieke zakelijke uitdagingen aan te pakken binnen hun datacenter-, bedrijfs- en industriële omgeving. Onze bewezen reputatie op het gebied van kwaliteit en technologisch leiderschap, gekoppeld aan een robuust ecosysteem van partners over de hele wereld, stelt Panduit in staat om uitgebreide oplossingen te bieden die de fysieke infrastructuur verenigen om onze klanten te helpen operationele en financiële doelen te bereiken.

product categorie

Connectors, Interconnects
Gereedschap
Test en meting
Tapes, kleefstoffen, materialen
Static Control, ESD, Clean Room Products
Solderen, Desoldering, Rework Products
Prototyping, fabricageproducten
Power Supplies - Extern / Intern (Off-Board)
Optoelectronics
Optische Inspectieapparatuur
Netwerkoplossingen
Lijnbescherming, Distributie, Backups
kits
Hardware, Bevestigingen, Accessoires
Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs
Computers, Office - Componenten, Accessoires
Kabels, draden - Management
Kabels, draden
Kabelmontages
Dozen, Behuizingen, Rekken
‹‹123456789101112131415››