Welkom bij I-Components.com

Nederland
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Wiha

Wiha
Wiha - Wiha, met meer dan 70 jaar productie-ervaring, heeft zich ontwikkeld tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige premiumgereedschappen. Wiha streeft ernaar om producten van de hoogste kwaliteit, klanttevredenheid en constante continue verbetering in ontwerpen en productie-efficiëntie te produceren.
Wiha heeft de DIN EN ISO 9001-certificering en talloze onderscheidingen voor een uitmuntend productontwerp behaald. Wiha-producten worden wereldwijd geproduceerd onder strikte ISO-kwaliteitsnormen. State-of-the-art technologie en speciaal gereedschapsstaal verzekeren producten die in overeenstemming zijn met onze reputatie voor uitstekende prestaties in veeleisende service-, reparatie- en productietoepassingen.
Het bedrijf is eigenaar van dochterondernemingen in de VS, Engeland, Frankrijk en Spanje, evenals wereldwijde partners, die samen het wereldwijde bedrijfsbeleid van Wiha tot uitdrukking brengen. Wiha-activiteiten in de VS Begonnen in augustus 1985 om Wiha-kwaliteit beschikbaar te stellen aan professionele toolgebruikers in Noord-Amerika. Het magazijn- en distributiecentrum van Wiha USA verzorgt alle 50 staten en nieuwe faciliteiten in Canada en levert miljoenen gereedschappen uit voorraad aan professionele gebruikers van professionele hulpmiddelen in heel Noord-Amerika.

product categorie

Connectors, Interconnects
Circuit Protection
Tools
Test and Measurement
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Industrial Controls
Hardware, Fasteners, Accessories
Cables, Wires
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››