Welkom bij I-Components.com

Nederland
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

UV gestabiliseerde polycarbonaat behuizingen van Hammond Electronics

Met de zware omstandigheden van industriële omgevingen in gedachten, bieden het 1554 flat-deksel en 1555 gestileerde dekselgamma's van ABS en UV gestabiliseerde polycarbonaat behuizingen van Hammond Electronics IP66 afdichting en mechanische bescherming.De lichtgrijze RAL 7035-behuizingen zijn ontworpen voor printplaten of op DIN-rail gemonteerde componenten. IP66-afdichting wordt bereikt door een siliconen pakking uit één stuk in een tand- en groefafdichting.

23 formaten van 66 x 66 x 41 mm tot 239 x 160 x 119 mm zijn beschikbaar met vlakke en gestileerde zelfgekleurde, heldere en doorschijnende deksels.Deksels met flens voor 10 maten, van 119 x 66 x 42 mm tot 180 x 119 x 62 mm, bieden meer veiligheid door toegang tot het interieur te voorkomen zonder de behuizing te verwijderen van het oppervlak waarop deze is bevestigd.

De gestileerde deksels hebben een uitsparing die geschikt is om een ​​membraantoetsenbord te monteren en zijn ook uitgerust met PCB-bevestigingsnokken.De basismodellen zijn voorzien van interne montagerails voor de DIN-rail in alle maten, maar er zijn ook afstandhouders voor de montage van PCB's of optionele interne panelen in alle uitvoeringen.

Een optionele voetkit is ook beschikbaar. Optionele stalen panelen geschikt voor montage van zware componenten kunnen op de integrale bevestigingspunten in de basis worden gemonteerd; de bases zijn ook voorzien van gegoten sleuven om 1,6 mm dikke PCB's verticaal in de behuizing te kunnen monteren.