Welkom bij I-Components.com

Nederland
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

beleid

Bezorging & Voorwaarden

Verzendmethoden

I-Components.com biedt verschillende soorten verzendmethoden: we kunnen u helpen bij het regelen van de levering van het pakket via Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS of anders dan u wilt, u kunt uw eigen logistieke service kiezen als u heeft meegewerkt met een bepaald bezorgbedrijf. We accepteren ook de verzendmethode zoals de klant heeft gevraagd.


Transportkosten:


Levertijd en bestemmingen

We regelen de levering binnen 1-2 dagen na de datum waarop alle artikelen in ons magazijn aankomen.
Taken, belastingen en andere kosten zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger, omdat onze kosten alleen de transportkosten van het pakket dekken. Neem contact op met het douanekantoor van uw land om de mogelijke kosten te schatten.

Hier is de levertijd van ons magazijn naar uw bestemming voor uw referentie.

Azië Noord Amerika Europa Midden-Oosten Zuid-Amerika Afrika
DHL 2-4 dagen 3-4 dagen 3-5 dagen 3-6 dagen 3-5 dagen 4-6 dagen
FedEx IP 2-4 dagen 3-4 dagen 4-5 dagen 3-6 dagen 4-6 dagen 4-6 dagen


* verzend- en levertijden worden berekend in werkdagen van maandag tot vrijdag. In het geval van grote feestdagen zoals Kerstmis, moet u extra levertijd toestaan. Tijdens die speciale gelegenheden zullen we u de mogelijke vertragingen herinneren.
De volgende landen waar we NIET naartoe kunnen sturen vanwege het beleid: Afghanistan, de Centraal-Afrikaanse Republiek, de Republiek Ivoorkust, de Democratische Republiek Congo, de Democratische Volksrepubliek Korea, het Gemenebest van Eritrea, de Republiek Libanon, Republiek Liberia, de Democratische Republiek Somalië, de Republiek Soedan.
Neem voor meer informatie over de verzending contact met ons op via info@I-Components.com