Welkom bij I-Components.com

Nederland
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

beleid

Factuur & Uitspraak

Factuurinformatie:


Geachte alle gebruikers, u zult onze officiële handelsfactuur na aanschaf van I-Components.com ontvangen, lees onderstaande instructie zorgvuldig.

1, instructie van uitgegeven factuur

Factuur zal worden uitgegeven vanaf I-Components.com. Factuurbedrag is afhankelijk van het bedrag van het werkelijke bedrag dat u hebt betaald.
I-Components.com biedt twee soorten facturen, btw-factuur (niet aftrekbaar) en btw-speciale factuur (aftrekbaar).
Met het oog op het verbeteren van de operationele efficiëntie en het vermijden van rendementseffecten, zal de factuur worden uitgegeven binnen 5 werkdagen nadat gebruikers goederen hebben ontvangen.
Vul het juiste adres, contactpersoon, telefoonnummer in om zeker te zijn dat facturen precies kunnen worden afgeleverd. Als u deze informatie niet invult, verzendt I-Components.com de factuur naar hetzelfde adres als de verzonden goederen, zodat we op tijd contact met u kunnen opnemen.

2, btw-factuur

I-Components.com geeft meestal btw-factuur uit aan gebruikers die geen algemene belastingbetaler zijn.
Schrijf de juiste naam van het bedrijf en de belastinginformatie op de factuur.

3, btw speciale factuur

Als u "Speciale btw-factuur" wilt uitgeven, neemt u contact op met ouraccounting, anders geeft het systeem van I-Components.com btw-factuur uit.
Vul alstublieft in en controleer zorgvuldig alle factuurinformatie, I-Components.com neemt geen verantwoordelijkheid als er een fout optreedt.
Speciale btw-factuur wordt per expres verzonden nadat u de verzending hebt bevestigd.
Vul de bedrijfsnaam, het adres, het telefoonnummer, het belastingnummer, de banknaam en het rekeningnummer in, het factuur verzendadres, zodat gebruikers de BTW-speciale factuur normaal kunnen gebruiken, maar alle gevulde informatie moet dezelfde zijn als belastingbetaling.
Bedrijfsnaam moet de naam zijn van industriële en commerciële registratie.
Bedrijfsadres en telefoonnummer van factuur moeten hetzelfde zijn als uw bedrijfsinformatie.
Belastingregistratienummer is het nummer op & lt; & lt; Tax registrationcertificate & gt; & gt ;, meestal 15 getallen, controleer zorgvuldig andinput.
Banknaam en rekeningnummer moeten voor beiden geschreven zijn.

4, Aankondigingen

Als gebruikers onjuiste informatie voor de btw-speciale factuur schrijven, zal I-Components.com de btw-factuur automatisch en zonder restitutie afgeven.
I-Components.com zal het verzoek om speciale btw-heruitgave niet accepteren als we al een factuur hebben uitgegeven op basis van gebruikersinformatie.

5, vriendelijke herinnering

Als u twijfelt over de uitgereikte factuur, neemt u contact op met de financiële afdeling van I-Components.com.
Als u geen factuur ontvangen binnen 30 dagen na het krijgen van goederen, pls contact opnemen met I-Components.com klantenservice. We zullen de factuur niet tweede uitgeven als u binnen 90 dagen (sinds de besteldatum) geen contact met ons op kunt nemen.
Productnaam in factuur zal worden geschreven Elektronische componenten, onderdeelnummer zal worden geschreven als echte bestelling, geen andere speciale aanvraag.

6, Factuur terug

Neem contact op met onze klantenservice als u erachter komt dat factuurinformatie onjuist is als bestelling, zal I-Components.com zo snel mogelijk de juiste exemplaren vervangen en verzenden.
Neem contact op met onze klantenservice als u de factuurgegevens wilt wijzigen, dan sturen wij een herziene factuur naar uw opgegeven adres nadat onze financiële afdeling is bevestigd.
Zonder toestemming van de klantenservice zal onze financiële afdeling de aanvraag voor opnieuw uitgegeven factuur van telefoon, fax en e-mail niet accepteren.