Welkom bij I-Components.com

Nederland
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

beleid

Voorwaarden & Voorwaarden

I-Components.Com-voorwaarden & Voorwaarden
Deze overeenkomst geeft de algemene voorwaarden van www. I-Components.com, als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op!


Lees deze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring aandachtig voordat u zich registreerde op I-Components.com. Pas nadat u zich had geregistreerd, leest u dat u alle gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring leest, goedkeurt en accepteert. we zullen de bijgewerkte versie op I-Components.com publiceren, als we deze verklaring hebben gewijzigd. alle inhoud van de overeenkomst wordt van kracht op de datum van publicatie. als u het niet eens bent met deze herziening, moet u de relatie met I-Components.com beëindigen.

1, GEBRUIKERS REGISTRATIE:
1), Gebruikers Kwalificatie:
Alle I-Components.com-gebruikers moeten een bedrijf of een persoon zijn die een wettelijk bindend omnibuscontract kunnen ondertekenen. Gebruik alstublieft onze service niet als u niet gekwalificeerd was. U kunt uw I-Components.com-account niet overdragen of verkopen. I-Components.com behoudt zich het recht voor om uw account op te schorten of te beëindigen op basis van hun wensen.
2), Materiaalschrijven:
Alle gebruikers moeten echte, geldige persoonlijke informatie verstrekken aan I-Components.com om ervoor te zorgen dat ze normaal zaken doen. Als er wijzigingen zijn, meldt dit dan onmiddellijk en update direct naar I-Components.com.
Alle I-Components.com-gebruikers stemmen ermee in om e-mails en berichten van I-Components.com- of I-Components.com-partners te accepteren.
2, PRIVACY:
I-Components.com heeft een privacyverklaring die op alle gebruikers is toegepast, inclusief gebruikersovereenkomst. U dient de privacyverklaring te lezen en te accepteren om I-Components.com te gebruiken wanneer u zich registreert, en u bent onderhevig aan beperkingen door de regel (en I-Components.com elke bijgewerkte versie van de privacyverklaring) in de periode van I-Components.com-gebruikers.
• 1), voordat u akkoord gaat, over alle gebruikersgegevens, echte naam, adres, e-mailadres, contactgegevens enz. I-Components.com zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt.
• 2), Gebruik niet-persoonlijke informatie. I-Components.com verzamelt niet-persoonlijke informatie via het IP-adres, inclusief browsereigenschappen, besturingssysteemtype, de domeinnaam van de ISP die toegangsdiensten verlenen, enz. Om de computerschermpagina te optimaliseren. I-Components.com maakt ook gebruikersstroomstatistieken en verbetert het beheer en de service door bovenstaande informatie te verzamelen.
• 3), Beveiliging van persoonlijke gegevens. I-Components.com beschermt uw persoonlijke gegevens door veilige besturingsapparatuur voor servergebruik.
• 4), vrijgeven van persoonlijke gegevens en beperking. I-Components.com zal persoonlijke gegevens verstrekken op verzoek van de juridische afdeling of met het oog op de openbare veiligheid, wanneer de overheid I-Components.com verzoekt om persoonlijke gegevens te verstrekken in overeenstemming met de wettelijke procedures. I-Components.com neemt in dergelijke omstandigheden geen enkele verantwoordelijkheid. Wanneer I-Components.com aan de volgende voorwaarden voldoet, zal het persoonlijke informatie buiten het noodzakelijke bereik gebruiken: we hebben al uw goedkeuring, de bijbehorende wetten en procedures vragen I-Components.com om gebruikers gegevensinformatie te verstrekken.
3, HANDEL:
Alle gebruikers moeten bij het kopen voldoen aan de volgende voorwaarden:
• 1), Gebruikers moeten voldoen aan alle toepasselijke wetten, voorschriften, regels en lokale wetgeving die worden aangevraagd bij het gebruik en de aankoop van I-Components.com. U dient ook te zorgen dat u zich aan deze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring houdt, inclusief alle bepalingen en regels van bovenstaande documenten.
• 2), bent u verplicht om de transactie met I-Components.com af te ronden bij uw aankoop, met uitzondering van de verboden zaken volgens gebruiksvoorwaarden en wetten. Zodra u bestellingen plaatst, accepteert u beperkte voorwaarden en bepalingen in de beschrijving van goederen, zolang deze zakelijke voorwaarden wettelijk zijn en onder deze overeenkomst vallen.
• 3), De reclame, prijslijst en verklaringen op I-Components.com zijn geen aanbod. We hebben het recht om de informatie van één kant terug te roepen, wanneer I-Components.com te weten komt dat de onderdeelnummers en bestellingen duidelijk verkeerd zijn of niet op voorraad. I-Components.com behoudt zich het recht voor om een ​​aantal beperkingen te kopen. Wanneer u een bestelling plaatst, erkent u ook dat u op de wettelijke leeftijd bent om deze goederen te kopen en bent u verantwoordelijk voor de authenticiteit van alle informatie die u bij de bestelling hebt verstrekt.
• 4), productprijs en beschikbaarheid worden op de site vermeld. Dit soort informatie zal op elk moment zonder kennisgeving worden bijgewerkt. Bezorgkosten worden anders geregeld, afhankelijk van de verzendmethode die u kiest. Als een ongeluk, bijvoorbeeld, leverancier verhoogde prijs, BTW-wijzigingen, of I-Components.com systeemfout, alle redenen oorzaak om prijs te herzien na orderbevestiging, I-Components.com zal e-mail of bel om deze informatie te melden, kunt u beslissen of u bestelling wilt annuleren of niet.
4, KWALITEIT EN AFTER-SALE SERVICE:
1), raadpleeg de service na verkoop.
2), kwaliteit van de producten.
I-Components.com-producten zullen strikt voldoen aan de overheids- en professionele normen. Als we zonder voorgaande normen werken volgens de standaard van de fabrikant, als klanten zonder al deze normen kunnen bespreken en beslissen tussen I-Components.com. Om het even welk kwaliteitsprobleem of uit normen van producten, kunnen gebruikers vragen om terug te keren of te vervangen.
5, WEBSITE BEVEILIGING:
U accepteert dat u de website niet kunt betreden met enige vorm van robot-, Spider- of Refresh-software voor welk doel dan ook, zonder de toestemming van I-Components.com in geschreven vorm.
Daarnaast gaat u ermee akkoord dat u niet:
• 1), elk onredelijk en onevenredig gedrag dat de I-Components.com-website kan overbelasten met (Op basis van I-Components.com discretie bepalen).
• 2), zonder schriftelijke toestemming van I-Components.com, wijzigen, kopiëren, overbrengen, afgeleide werken maken, distribueren of spiegelen op de website (behalve uw persoonlijke gegevens).
• 3), interferentie of poging om de normale werking van de website of enige actie-verwerking in het web te verstoren.
• 4), Gebruik alle inhoud die verboden is door verwante wetten en regels.
• 5), Gebruik een willekeurig virus, Trojaans paard, wormvirus, tijdbom, annuleer bots, paasei, spyware of ander computerprogramma dat schade kan toebrengen, herzien, verwijderen, nadelig effect, geheim onderscheppen, contracteren of overnemen voor elk systeem, gegevens of persoonlijke informatie.
6, INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN:
Het auteursrecht, patent, handelsmerk, bedrijfsgeheim en alle rechten die worden aangeboden door I-Components.com behoren allemaal toe aan I-Components.com. zonder toestemming van I-Components.com, kan iedereen of lid ¡¯ t downloaden, kopiëren, verzenden, herzien en bewerken. Anders zal alle wettelijke verantwoordelijkheid worden gedragen. I-Components.com bezit het recht op geheugen van de dataserver van I-Components.com wanneer de gebruiker de service gebruikt.
7, DISCLAIMER:
I-Components.com is verantwoordelijk om technische ondersteuning te bieden, ervoor te zorgen dat de website in goede staat verkeert, om serviceonderbreking te voorkomen, of tijdslimiet in de kortst mogelijke tijd te onderbreken, om ervoor te zorgen dat gebruikers probleemloos op internet kunnen handelen. Maar als gevolg van overmacht of andere redenen die niet kunnen controleren, de website laten crashen of niet kunnen gebruiken, het gevolg zijn van een verloren record, bericht of informatie, is I-Components.com onverantwoordelijkheid: en elke gebruiker biedt onjuiste of onvolledige en onjuiste informatieresultaat aan niet in staat om de I-Components.com-service te gebruiken of te lijden onder de andere verliezen, I-Components.com is onverantwoordelijk.
8, ANDEREN
Deze overeenkomst is in alle opzichten onderworpen aan de wetten van Hong Kong. Deze website alle gebruikers zijn onherroepelijk I-Components.com-houder bevindt zich bij de jurisdictie van de rechtbank en de hogere rechtbank. De bepalingen van deze overeenkomst zijn scheidbaar. Als een bepaling van deze overeenkomst als ongeldig of niet-afdwingbaar wordt beschouwd, kan de bepaling worden verwijderd en de resterende bepalingen worden uitgevoerd.